Beze změny pravidel do roku 2016

03.01.2016 09:19

Ahoj všem,

napřed bych vám ráda popřála do nového roku 2016 hodně štěstí, zdraví, lásky, úspěchů a všeho, co si přeje. Ať se všichni co nejčastěji s úsměvem na rtech vídáme na závodech Běžce Chodska i mimo ně. 

K pravidlům...

Děkujeme za vaše věcné příspěvky a nápady v diskuzi. Pro příští rok jsme se však rozhodli zanechat stávající systém pravidel tak, jako vloni. Je super, že se všichni snažíme rozšířit naše řady. Víc hlav, víc nápadů, větší šance na úspěch. Závodníky můžeme přitáhnout my všichni, kteří se závodů zúčastníme.Není nic jednoduššího než podpořit začínající běžce či hobbíky, kteří se na závody netroufnou, vzít je s sebou a ukázat jim, že se nejedná o žádné profi závody a že každý má v tomto seriálu své místo a ostatní ho mezi sebe rádi vezmou :) Vy, kteří jste navrhovali určité změny toto neberte prosím jako ignoraci vašeho názoru. Diskutovali jsme nad tím doma dlouho a jsme rádi za každý nápad. :-)

Pro rok 2016 jsme se jako drobnou novinku rozhodli přidat v hodnocení seriálu kategorii Muži nad 70 let, kterých vloni běželo relativně dost a je pro ně těžké se poměřovat s například od 10 let mladšími závodníky, protože v tomhle věku už je to asi sakra znát. V konečném pořad budou vyhlášeni 3 závodníci nad 70 let. Zároveň se budeme snažit doporučit jednotlivým pořadatelům zařazení této kategorie přímo do závodu. Pokud tato kategorie vypsána v závodě nebude, rozřazení si pak uděláme sami. 

Myšlenka příspěvku 10 Kč od pořadatele za kažédho závodníka v kategoriích vyhlašovaných BCH nás zaujala. Jakýsi podobný model jsme chtěli aplikovat již dříve. Takže v této oblasti se pokusíme rovněž s pořadateli na tomto drobném příspěvku domluvit a věříme, že to pomůže zkvalitnit ceny pro vás závodníky tak, abyste si za rok mohli odnést ještě hodnotnější ceny, než tomu bylo letos. :-)

Jinak nezapomínejte v zimě sledovat stránky www.snehari.cz, kde se objevuje aktualizované sněhové zpravodajství z Capartic, Čerchova a okolí, ať případně, pokud napadne, můžete vyrazit do stopy. Tam se určitě potkáme. :-)

PS1: Termínovku všechno závodů seriálu dodáme v nejbližší dnech jakmile jí budmee mít komplet k dispozici.

PS2: Pokud budete mít někdo návrh na závod, který se bude konat v okolí, prosím pošlete propozice na bezecchodska@gmail.com . Budeme se snažit informovat i o závodech či případných účastech "našich" závodníků jinde :) Můžete klidně sepsat i krátký report. Myslím, že si všichni rádi počtou o tom, jak se vám dařilo.

 

Kačka